ЗА МЕН

ХРИСТИНА КОВАЧЕВА

автор на блога

Hris and other sweets създадох като специално място за моята страст към козметиката. Обожавам да проучвам, тествам, изследвам и най-вече да споделям своя опит с козметичните продукти. В блога ще намерите ревюта на множество достъпни козметични продукти. Домашните рецепти, женските трикове и ритуалите за красота тук също са на почит!

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКОМОЯТА ИСТОРИЯ

Влечението ми към козметиката е започнало много преди първите ми съзнателни детски спомени - когато смело съм изяла крема на мама като бебе. И то от скъпите. Явно още тогава съм започнала да показвам интерес към козметиката, защото всички, които са ни идвали на гости вкъщи, са били инструктирани да ми носят по едно червило подарък. Мама казва, че бройките са стигнали заветните 300 до към 4-годишна възраст. Оттогава започнаха "наченките" на увлечение по грима. През годините винаги съм се увличала по козметиката - последните парички се даваха за нещо ново и шаренко. И едни шамари от мама помня за един лилав брокатен лак. Ама пък колко беше як... . Страстта започна да се разгорява жестоко, когато открих първите български блогове преди 5-6 години. Четях ги толкова жадно, исках да знам всичко, да попия всичко, да видя всяка снимка, да науча за всеки възможен продукт. Винаги съм обичала да говоря за козметика, винаги и приятелки са ми искали козметични съвети и така плахо-плахо създадох моя блог Hris and other sweets през 2015 година. Защото много исках да споделям. И така до днес, когато вече влагам толкова душа и сърце в блога, че не си представям в близко бъдеще да спра. Защото времето, прекарано в любимо занимание, е храна за душата!

ПАРТНЬОРИ

Parfimo
Linea Bio
Bilka
Biofresh
Taota
Bell Cosmetics
Bio Vegane
Benton Cosmetics
Odonata Бутик за селектирана козметика
Biofficina Toscana
Nordics
ZАО Organic
Bio Oil
Mustela
Dhana
Bactojoy
Drogerie Marie
Iroha Nature
Intelfarm
Fionna Cosmetics

DISCLAIMER

  • Всички публикации в блога "Hris and other sweets" са на база моето лично мнение, опит и тест. Имайте предвид, че всеки продукт може да има различно действие при различните хора. Нищо не е еднозначно. Тук описвам единствено моите собствени впечатления.
  • В публикациите се упоменава изрично, ако в тях има продукти, които са изпратени като PR, подарени са или са спонсорирани.
  • Всички снимки и текстове в блога са моя собственост и подлежат на авторско право. Те не могат да се използват без мое разрешение. Техният източник трябва да бъде упоменат.
  • Всички affiliate линкове, упоменати в статии, ще бъдат изрично споменати като такива.