Revolution Soph X

Здравейте, момичета!

Днес искам да ви представя една много красива палитра на Makeup Revolution от колаборацията им със Soph X! Това е първата палитра сенки, която марката представят в колаборация с влогърката Soph X. Доста по-известна стана палитрата й Spice, но за човек, който не използва често сенки в ежедневието си, за мен тази палитра е повече от перфектна.
Палитрата се състои от 24 прекрасни цвята, които ви позволяват да направите от ежедневен, до много цветен или вечерен грим. Мен лично ме спечелиха златните, зелените и лилавият нюанси, както разнообразието от земни тонове, които са идеални за транзитна сянка или за направата на един много лек, но красив грим.

Палитрата можете да откриете в сайта на Parfimo – онлайн магазин за парфюми и козметика: https://www.parfimo.bg/grim/, където е редовно намалена и можете да се сдобиете с нея на много достъпна цена.

Всички знаем за големия положителен отзив по отношението на палитрите на марката и тази не отстъпва по качество, пигментация и издържливост. Палитрата се усеща стабилна, опаковката е изключително елегантна и твърда, което я прави лесна за пренасяне (изпробвано и пренесена здрава :D). Затваря се здраво и много плътно, а вътре в нея има много удобно голямо огледало.

Без да навлизам в повече подробности, ето и цветовата селекция на палитрата:

I-ви ред:

Penguin – бял матов нюанс, който поставн на околото не изглежда призрачно бял, както ефекта, който се целеше със сенките в началото на 2000-те :D. Много фино смлян цвят, идеален е за основа.

Pancakes – светъл, жълтеникаво кафяв цвят, който при мен е много близък до цвета на кожата ми. Използвам като основа върху целия клепач.
Fairy Lights – цвят шампанско с метален отблясък. Малко трудно се постига силна пигментация с него, но може да се използва като акцент в краищата на окото или дори като хайлайтър.
Pink Champagne – един от най-красивите нюанси в палитрата – студен розов металически цвят. Обичам да го използвам като акцент в средата на окото, защото много красиво улавя светлината.
Iced Coffee – неутрален нюд цвят. Това за мен е перфектната транзитна сянка. Стои изключително красиво върху окото.
Cuppa Coffee – топъл светъл кафяв нюанс с лек оранжев подтон. Също е идеален за транзитна сянка, ако правите грим в топли цветове или да изпозлвате за баланс на студените.

II-ри ред:

Grow Old – цвят на старо злато с лек бронзов отенък с по-едри златни частички, един от най-красивите златни нюанси, които някога съм виждала.

Sparks Fly – класическо злато, по-светло, по-студено и с по-ситни частици от Grow Old. Прекрасен цвят, можете да комбинирате само с още цвят-два и да получите невероятен резултат.
Smokey Bronze – много интересен нюанс. Бронзът е в студен нюанс и клони към студените кафяви металически нюанси. Перфектно се комбинира със златните нюанси на палитрата.
Mixed Berries – този цвят е причината да поискам тази палитра. В саматапалитра изглежда студен лилав цвят, но нанесен върху около има топли металически отблясъци, които придават дълбочина на погледа.
Tiramisu – идея по-тъмен нюанс от Iced Coffee, който комбиниран с него ви дава една лесна ежедневна визия. Прелива се отлично.
Peaches – Доста пигментиран прасковен нюанс с лек студен подтон. Може да се използва като транзитна сянка и в комбинация с по-топли тонове, защото добре ги уравновесява.

III-ти ред:

Cloudberry – интересен прасковен цвят, който е мат със ситни брокатени частици. Този цвят лично на моята кожа не отива. Добре е да се комбинира с по-тъмни нюанси, защото нанасен на окото оранжевите му отенъци за мен изпъкват твърде много.

Pumpkin – топъл огнен корал, много красив цвят. Без значение, че се казва Pumpkin, мисля, че би бил стоял красиво и в летни грим визии.
Pine Tree – невероятно маслиненозелен цвят. Има изключителна пигментация, а златният му отблясък го прави направо glamourous. Изключителен цвят.
Petrol – това е от онези красиви синьо-кафяви хамелеонов цветове. Един от най-интересните нюанси в палитрата. Аз лично обичам да го ползвам като основен цвят, създава много красив ефект.
Pug – сиво-кафяв светъл мат. Особен, но красив нюанс, много подходящ за ежедневен грим или в комбинация със студени тонове.
Danger – този цвят аз наричам Червено кадифе. Студен тъмночервен винен цвят за създаване на фатален поглед. Аз обичам да комбинирам с Pumpkin.

IV-ти ред:

Strawberry Sweets – доста смел, но приятен малиново-ягодов цвят. Има добра плътност и мисля, че е страхотен вариант, ако целите по-цветна грим визия.

Festive Flame – за мен това е истинският бронз в палитрата  – топъл, плътен и огнен.
Copper Coir – класически меден металически нюанс. Доближава се до Festive Flame, но има много по-изявен оранжев подтон.
Mug Cake – по-топлият тъмнокафяв нюанс в палитрата. Плътен мат, който използвам за завършване на по-тъмни грим визии.
Rosewood – студеният тъмнокафяв цвят в палитрата. Разликата между него и Mug Cake е минимална, Rosewood e малко по-светъл и нанесени в грим визии, той изпъква по-трудно от Mug Cake.

Nightmare – абсолютно черен мат. Винаги е добре да разполагам с черен цвят, защото обичам с черни сенки да правя soft eyeliner, ако не съм в настроение или нямам време за течна очна линия.

Ето и няколко грим визии с палитрата:

 

 

В заключение искам да кажа, че издържливостта на сенките е страндартна като за палитрите на MUR. При мен се задържа през по-голямата част от деня, но тъй като имам мазен клепач, имам събиране на пигмента след определено време.

Сенките се преливат лесно, матовите нюанси са много фини и не се разпрашват много. Цветовете с метални отблясъци се усещат мазно и имат много плътна пигментация. Единствено с тях срещнах малко по-трудно преливане. Тъмните нюанси имат много добра пигментация и с тях трябва да се внимава, защото много лесно може да се прекали. Като любител на златните нюанси се зарадвах, че двата златни в палитрата са с различна големина на златните частици и можете да и използвате за много красиви ефекти.
*Палитрата ми е предоставена за тест от parfimo.bg, но това по никакъв начин не влияе на мнението ми по отношение на продукта! Публикацията не е спонсорирана!
А вие използвали ли сте някоя от палитрите на Makeup Revolution? Имате ли си любима?
Споделете ми в коментар! 🙂
Целувки,
Hris
 

2 COMMENTS

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here