Revolution Ultra Pro Glow

 

Здравейте, хубавици!
След обстойно тестване е време да ви представя една чудесна палитра хайлайтъри  Ultra Pro Glow Palette на моите любимци Makeup Revolution London, в която се влюбих и използвам в ежедневния си грим. Можете да я откриeте в сайта за оригинални парфюми – www.parfimo.bg.
Makeup Revolution London предлагат 2 палитри с хайлайтъри от серията Ultra Pro Glow – първата съдържа по-светли нюанси хайлайтъри, а втората – по-тъмни, подходящи за по-тъмен тен. Аз притежавам палитрата с по-светлите хайлайтъри, в която същевременно има и доста по-голямо разнообразие на цветовете.

Опаковка и количество продукт

Палитрата пристига в картонена опаковка, стандартна за всички палитри на Makeup Revolution. Същинската палитра е пластмасова с прозрачен капак с красиво гравирано в розово злато името й. Капакът се затваря с щракване и на усещане ми се струва доста здрава. Не съм пътувала никъде с нея и не мога да кажа дали опаковката е travel proof. Цената й е около 26 лв.
Общото количество продукт в Ultra Pro Glow е 20 грама, разпределено в 8 цвята хайлайтъри – тоест по 2,5 грама на цвят. Контейнерите са доста големи и удобни за загребване с малка и голяма четка.
 

 Качество и издържливост

 Първото впечатление, което правят хайлайтърите, е че са изключително пигментирани. При суочване се усеща почти „мазна“ текстура, поради силния пигмент. Лесно се загребва продукт с четка, пръст, гъбка, или каквото по принцип използвате. Не се разпрашват в контейнера. Хайлайтърите имат много ситен и нежен блясък, а не едър брокат (нещото, което страшно ненавиждам в един хайлайтър).
 
Издържливостта им е много добра. Остават на лицето цял ден. Аз се гримирам към 6.30 сутринта и след като се прибера към 19.00 часа все още имам прилично количество хайлайтър. Разбира се, има някакъв fall out през деня, но той е равномерен, дори при мен, която си пипам лицето постоянно.
 
Изпробвала съм палитрата и като сенки – има много красиви нюанси, които може да използвате не само за подчертаване и акцентиране, но и върху самия клепач. Няма да сбъркате.
 

Цветове и нюанси 

В палитрата се съдържа разнообразие от светли, по-тъмни, студени и топли нюанси хайлайтъри:
 
 
1 – студен, „леден“ нюанс с розова нотка
2 – отново студен нюанс, но с прасковен подтон
3 – топъл нюанс със златен отенък
4 – топъл нюанс, малко по-тъмен от номер 3 със златно-бронзов отенък
5 – студен и много светъл златен нюанс
6 – розов нюанс с лилавеещ холографски финиш
7 – неутрален златно-бронзов нюанс
8 – най-тъмният и пигментиран от палитрата – изцяло бронзов.
 
Суочове от 1 до 4  (отдясно наляво)
Суочове от 5 до 8 (отдясно наляво)
В заключение мога да кажа, че това са най-добрите хайлайтъри, на които съм попадала до момента. Харесвам и с удоволствие използвам всеки един цвят от Ultra Pro Glow. Обичам и да смесвам нюансите, получава се страхотно. Препоръчам палитрата на всички любители на хайлайтърите. Силният пигмент и дългата издържливост я правят идеална за прекрасен завършек на грима и добавяне на екстра блясък и екстравагантност. Палитрата съдържа цветове за всички предпочитания, а цената й е повече от достъпна за 8 броя хайлайтъри.
*Продуктът ми е предоставен от PR на www.parfimo.bg. Този факт не влияе на личното ми мнение за продукта!
Целувки,
 
Hris
 

 

Предишна статияИзхабени продукти #4
Следваща статияПърви впечатления: L`Oreal Magic Shampoo – Invisible Dry Shampoo

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here