Victoria Beauty мицеларна вода
Започвам тазгодишните публикации (след дъъълго отсъствие) с едно позитивно ревю! Обичам да изпробвам и да ползвам българска козметика, затова съм много щастлива да похваля български продукт – мицеларната вода с есктракт от градински охлюв на Victoria Beauty.
Мицеларната вода получих като подарък. Честно казано не бях заинстригувана от продукта и изобщо от серията с екстракт от градински охлюв и по магазините ги подминавах. Смятах, че продуктите с екстракт от градински охлюв са подходящи единствено за по-зряла кожа и за борба с бръчките, но уви – не само.
Използвам мицеларната вода вече близо месец. Смятам, че е икономична – досега съм изхабила около един пръст от бутилката. Бих я закупила отново, даже бих опитала почистващата пяна и регениращата маска от серията. Нямам много богат опит с използването на мицеларни води, но тази засега ми се очертава любима.
Вляво: мицеларна вода на Balea (също 400 мл) – останало количество
след около месец и половина употреба.
Вдясно: мицеларна вода на Victoria Beauty – останало количество след месец употреба.
Продуктът се предлага в опаковка от 400 мл. Цената й мисля е под 10 лв. Бутилката е с помпичка. Стабилна е, доста е попътувала и нямаше разливане в багажа ми. Противно на всеобщото схващане, че тези помпички пръскат от мицеларната вода навсякъде, при мен е точно обратното – именно с помпичката успявам да дозирам колкото ми е небходимо. Обикновено с капачките с малък отвор успявам да се олея и много стабилно и ненужно да напоя памучния тампон.
Производителят ни обещава 97% натурални съставки, както и липсата на фталати, парабени и оцветители. Есктрактът от градински охлюв спомага за дълбоката хидратация на кожата, тонизира я и й действа противовъзпалително и успокояващо.
Описание и съдържание на продукта
В моя случай обещаните свойства на мицеларната вода действат. Обикновено ползвам едно тампонче за очния грим, едно за цялото лице и едно за евентуални остатъци. Бих казала, че с премахването на спиралите се справя доста добре – бързо ги разтваря. Още по-бързо разтваря и останалия грим. При свалянето на тъмно червило също нямам проблеми. Специално за премахването на моя ежедневен грим нямам забележки. Водата не оставя лигаво или мазно усещане след употреба. Не съм забелязала и от нея да ми излизат пъпки или да се образува зачервяване, въпреки че кожата ми е мазна и склонна към акне. Не ми дразни очите. Понякога имам леко хладно или парещо усещане след употреба, но нищо по-неприятно.
Мицеларната вода на Victoria Beauty според мен е един доста успешен български продукт в съотношение цена и качество. Заслужава си пробването, а аз моята ще си я изхабя с удоволствие. 🙂
Целувки,
Hris
Предишна статияNotos Galleries Haul
Следваща статияИзхабени продукти #1

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here