Nivea Clay Fresh

Здравейте, хубавици!

Днес ще си поговорим за новите душ гелове на Nivea Clay Fresh с глина, които бяха лансирани на българския пазар преди няколко месеца. Ето, че моята опаковка Nivea Clay Fresh е на привършване и вече мога да ви споделя първите си впечатления за него.

Първото нещо, което ме привлича в един душ гел е неговият аромат. Признавам си, доста първосигнално, но за мен взимането на душ се равнява на страхотно удоволствие и обичам да го запълвам със завладяващи аромати и нежна грижа.

Споделяла съм неведнъж, че не съм най-големият фен на Nivea. Имат много успешни продуктиe, но от години не съм използвала душ геловете им, защото от тях ужасно ме сърби кожата. Защо реших да пробвам Nivea Clay Fresh? Привлече ме иновацията на глината в състава му. Всички продукти, които съдържат глина ми се отразяват наистина много добре – почистващо, освежаващо, както на кожата, така и на косата. Сега виждам по пазара, че и други марки вече предлагат душ гелове с глина, но реших да дам шанс първо на Nivea, за да видя дали ще е по-нежен към кожата ми от страндартните им душ гелове.

Нека накратко да ви дам малко информация за самия продукт. Предлага се в стандартната на Nivea овална опаковка от 250 мл в три разновидности: с хибискус и градински чай (на който аз се спрях), джинджифил и босилек и синьо агаве и лавандула. Аз се спрях на най-флоралния и женствен аромат, а и всичко, в което се съдържа градински чай ме привлича. Консистенцията му е кремообразна, но е по-гъста, най-вече заради наличието на глина. Очаквах да е много по-гъст, в интерес на истината, като душ геловете на AVIA и да се получи утайка и да не успея да изразходя до дъно продукта. Една цяла опаковка на мен ми сстигна за 3 седмици, което е стандартно за мен, но заради гъстотата му, не е от най-икономичните. Бързо и добре се разпенва и няма частички глина, които да усещате по кожата си.

Относно новата линия душ гелове с глина, производителят обещава дълбоко почистване, благодарение на глината от естествен произход, невероятна свежест, заради букета от композиции, вплетен в аромата на душ гела, в резултат на което да остави кожата ви кадифено мека.

Дали при мен бе постигнат този резултат? Да, успя! Изненадващо за мен този душ гел не ми раздразни кожата по никакъв начин. Определено е доста по-нежен от другите душ гелове на марката. Първата седмица го използвах без да нанасям лосион на кожата, за да преценя дали ще ми пресуши кожата, но нямаше такъв ефект. Наистина оставя кожата мека и кадифена. Ароматът му се задържа за кратко и ненатрапчиво върху кожата. Липсва и “скърцащото ” усещане за чистота, което предупреждава, че след това трябва обилно да се намажете с лосион.

За моя голям радост душ гелът Nivea Clay Fresh се оказа много добро попадение! Препоръчвам  ви да го пробвате, а аз с удоволствие ще изпробвам и другите аромати!

Целувки,

Hris

 

Предишна статияREVIEW Sephora Cleansing Cream
Следваща статияИзхабени продукти #5

4 COMMENTS

  1. Благодаря за статията. Помогна ми да взема решение кой от душ гелчетата да си взема. И мен всичко със зелен чай или алое Вера ме привлича. Със сигурност ще го пробвам, след като изхабя моите душ гелове. 🙂

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here