Balea Volume Hair Powder

 

Здравейте!
 
Коя жена не обича обемната прическа,задържаща се на главата й повече от два часа? Коя от нас не е имала проблем с обема в косата, особено на втория ден след измиване? А кой като мен не харесва пудреното и ронещо се усещане от сухия шампоан? Ако и вие сте от тези жени с подобен тип проблеми, днес ще Ви разкажа за моя опит с пудрата за обем за коса на Balea.
 
Първото нещо, което ще Ви насочи погледа към пудрата за обем на Balea, е сладкият й дизайн с тропическа тематика. Balea умело се справят с това да привлекат потребителя с интересна и цветна опаковка и ето, че и аз залепнах за техен продукт. Цената на пудрата за обем за коса е 4.99 лв. (по последни мои спомени…), а количеството продукт, което купувате за тази сума е 10 грама. Пудрата е в стандартна опаковка, както обичам да я сравнявам – като солница, а самата пудра е наистина много ситна с бял цвят и лек тропически аромат на манго и кокос.
 
Пудрата за обем е, както казах, много ситна и много лесно се изважда количество от нея. С леко потупване успявам да нанеса желаното от мен количество в корените на косата. Аз лично предпочитам да „повдигам“ главно косата на короната на главата, ако мога така да се изразя, без да захващам по страните на главата или задната й част.
 
Първият ми опит с пудрата за обем на Balea бе върху коса на 2 дни след измиване и ефектът от нея беше наистина добър. Пробвала съм и върху току-що измита и изсушена коса, но съм по-впечатлена от действието на пудрата върху по-мръсна коса. 
 
За постигане на обем не е необходимо голямо количество от продукта, а по-скоро да постигнете покриване на желаните от Вас места в косата, които искате да „повдигнете“. Въпреки белия цвят на пудрата, след като попадне в косата и разнесете продукта в корените на косата с ръце, той напълно изчезва и не остават бели следи, както при редица сухи шампоани.
 
 
Самата пудра придава повдигане, твърдост и текстура на косата, непозволявайки й да се сплеска. При мен лично ефектът трае поне 2 дни, независимо дали съм използвала пудрата на чиста или не толкова чиста коса. Когато използвате пудрата на не толкова чиста коса, пудрата успява да прикрие и първите признаци на омазняване по косата и това я прави много подходяща за използване, когато сте се успали за работа и трябва да се изстреляте от вкъщи по най-бързия начин. Считам, че е и по-икономична от сухите шампоани, тъй като няма падане на продукта и нужда от повторно нанасяне на следващия ден. Просто пудрата не е ронлив продукт като повечето сухи шампоани, а реално обгръща и залепва за косата. При мен лично не се усеща утежняване в косата, въпреки че косата става доста плътна, но без да изглежда по изкуствен начин. Също страхотно свойство на продукта, което съм забелязала е, че не се влияе от времето навън – влажност, вятър и лек дъжд или сняг.
 
Считам пудрата за обем за коса на Balea за доста успешна покупка. Ще се радвам да споделите, ако сте я пробвали и какво е Вашето впечатление от нея, както и дали сте опитвали подобен продукт!
 
 
Hris

 

Предишна статияREVIEW: Alverde Hydro Primer
Следваща статияИзхабени продукти #4

3 COMMENTS

  1. Аз нещо не успях да се справя с тази пудра. Косата ми стана като поръсена със захар.

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here