Здравейте, момичета!
Отдавна не съм правила по-подробно ревю на някой продукт. В последните 2-3 месеца имах удоволствието да опитам редица нови продукти и започвам да полека-лека да споделям с вас моя опит с тях!
Започвам с един сравнително нов продукт на Nivea от серията им MicellAir. За мен тя е една от най-хубавите им серии за лице (непременно опитайте мицеларната вода). Няма да увъртам повече – става дума за мицеларния измиващ гел-пилинг за лице с млечна киселина. На пръв поглед интересен и многофункционален продукт, затова нека ви разказа повече за него.
пилинг за лице
Мицеларният измиващ гел-пилинг на Nivea бе промотиран в началото на лятото и веднага ми грабна вниманието, поради 2 причини. Първата бе наличието на млечна киселина в състава му и втората е свързана с това, че той е предназначен за подготовка на кожата преди нанасяне на грим. Колко яко е това!
Самият гел открих на промоция в DM за 8,49 лв. Редовната му цена е около 12 лв. Вече се открива в по-големите козметични магазини и аптеки. Количеството му е 125 мл. Ароматът му е характерния за Nivea. Текстурата му е прозрачна и гелообразна, наситена със ситни гъсти целулозни частици.
пилинг за лице
Измиващият гел-пилинг е подходящ за ежедневна употреба. Съдържа физически ексфолианти с естествен произход, които наистина нежно обновяват и заглаждат кожата. Наподобяват ми целулоза, защото са много меки и фини. Млечната киселина също има ексфолиращо кожата въздействие. Тя е вид АНА киселина и освен ексфолиращо за кожата действие, се използва като овлажнител на кожата и Рh регулатор. Киселината е много е подходяща за намаляване на фините линии, борба с хиперпигментацията, белези от акне и при третиране на суха кожа. Млечната киселина също стимулира производството на колаген в кожата и разкрива блясъка и свежия й вид.
А след цялото това възхваляващо и обещаващо описание на продукта, останах много доволна, че той работи добре. Бих казала, че е доста приятен за употреба, защото се усеща ексфолиращото действие на частиците без да има драскане и опъване на кожата. След изплакване, кожата се усеща мека, комфортна и изгладена. Свежият и здрав вид й е възвърнат и са отстранени мъртви клетки и грапавини, подготвяйки кожата за нанасяне на грим. Ефектът на липинга се усеща, когато нанасяте грим, повярвайте ми. 🙂
пилинг за лице
Аз изтествах продукта като ежедневен ексфолиант и мога да потвърдя, че е доста нежен. Не усетих дискомфорт на кожата – няма раздразнения или зачервявания. След пилинга кожата ми видимо по-бавно се омазнява, което е добър знак, че той не я протърква, а има хидратиращо действие. Все пак ви препоръчвам преди него да измиете лицето с друг измиващ продукт и като следваща стъпка да нанесете пилинга. Със сигурност не е подходящо да разтъркате очите си с тези ексфолиращи частици.
В заключение ще кажа, че съм предоволна от новия измиващ гел-пилинг на Nivea. Серията Micellair продължава да се допълва от добри и ефективни продукти. Въпреки че цената му за пилинг е малко по-висока за продукт от този клас, за мен тя е оправдана. Дейстието на продукта е повече от задоволително и си заслужава да дадете някой друг лев отгоре. Обещанието за гладка, мека кожа, подготвена за нанасяне на грим е спазено!
Кой е вашият любим продукт от Nivea? Изпробвали ли сте нещо от серията им MicellAir?

Ако искате да узнаете за повече продукти и формули за здраве и красота или да споделите нещо с мен, можете да ме последвате в Инстаграм и Фейсбук!
Целувки,
Hris 
Предишна статияИзхабени продукти #9
Следваща статияFito Косметик: Готова къна за вежди и мигли – какъв бе резултатът?

Оставете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here